VERKLIGA INGENJÖRSUPPDRAG

http://huertosocialclub.com/?utm_source=ZohoCampaigns Vi har låtit fjorton svenska teknikföretag lämna in verkliga ingenjörsuppdrag som de behöver hjälp med att lösa. Till samtliga uppdrag finns en film där en ingenjör som arbetar på företaget berättar om uppdraget. Eleverna får med hjälp av att titta på filmerna välja ett uppdrag som de tycker känns intressant och spännande. Det är en stor bredd på uppdragen så vi hoppas att det finns något som passar alla.

buy provigil in india Genom sina lösningar av ingenjörsuppdragen är eleverna med i tävlingen Årets Problemlösare. Eleverna tävlar i sina projektgrupper i tre olika kategorier: Bästa film, Mest innovativa lösning samt Störst framtidspotential i lösningen. I alla kategorier koras en första, andra och tredjepristagargrupp av en jury på Teknikföretagen. Alla företag som medverkar i Problemlösarna har möjlighet att titta på lösningarna som gäller just deras uppdrag och ge egen feedback till eleverna.

how to buy finasteride in usa Lite längre ner på sidan finns samtliga uppdrag – gå in på respektive uppdrag för att läsa beskrivningen och titta på filmen.

Ingenjörsuppdragen

I Problemlösarna får eleverna prova hur det är att arbeta som ingenjörer genom att lösa verkliga ingenjörsuppdrag från svenska teknikföretag. Vi har fjorton spännande uppdrag inom olika områden. Till samtliga uppdrag finns en film där en ingenjör som arbetar på det aktuella företaget berättar om uppdraget.

Här ovan finns de fjorton olika ingenjörsuppdrag som ingår i Problemlösarna. Använd pilarna för bläddra bland uppdragen.

Du kan även söka efter ingenjörsuppdrag utifrån olika företag. Markera det företag som du är intresserad av så visas det uppdrag som företaget har tagit fram.

12
page  1  of  2
Kontakta oss

Har du en fråga som gäller projektet Problemlösarna? Skicka ett mail till oss.

Skriv din sökning och tryck på enter