INSPIRATIONSKONFERENS FÖR VINNARLÄRARE!

source url Är du och dina elever med i tävlingen Årets Problemlösare? Då har du chans att komma till vår inspirationskonferens med alla kostnader betalda! Konferensen äger rum i Stockholm i augusti varje år, innan höstterminen kör igång.

buy canibus Lyrical law Du mottar en inbjudan till konferensen om just dina elever vinner pris i någon av tävlingens tre kategorier. Inbjudan gäller dig och en kollega! Utöver ert deltagande i den två dagar långa konferensen står vi för resa, mat och boende. Rubbet!

http://sdsignshop.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://sdsignshop.com/product/angle-iron-frame-white-18%e2%80%b3t-x-24%e2%80%b3w/ Syftet med konferensen är att ge tekniklärare ny inspiration för teknikundervisningen samt möjlighet att knyta kontakter och byta erfarenheter med andra lärare. Teknikämnet är viktigt för oss på Teknikföretagen (som står bakom Problemlösarna) och vi vill gärna visa vår uppskattning för de lärare som är extra engagerade i ämnet.

Under tidigare konferenser har vi bland annat gjort studiebesök på IBM, haft fartfyllda workshops på Tekniska museet, lyssnat till spännande föreläsningar från bland annat Nobelmuseet samt haft massor av givande samtal, erfarenhetsutbyten och trevliga middagar.

Tidigare deltagare tycker till:

”Mycket intressant och varierande upplägg. Bra att vi fick tid att göra workshops med övriga och knyta kontakter. Mina vyer har vidgats och det kommer genomsyra mina tekniklektioner. Tusen tack!
”Jag tycker att det är mycket inspirerande och utvecklande, allt det ni gör för oss tekniklärare och för teknikämnet i grundskolan. Ni utvecklar och ger teknikämnet en högre status och förbättrar definitivt undervisningen i skolan. Jag hoppas att ni fortsätter med Problemlösarna.”
”Tack för en mycket trevlig konferens. Hoppas vi ses igen! Mycket bra att få lyssna på personalen på IBM och höra vad de önskar för kompetens.”
”Härligt att känna att det finns ett näringsliv som värderar detta ämne så man känner att man får inspiration att arbeta vidare. Eftersom teknikämnet inte alltid kommer i första hand på våra skolor. Ett stort tack för uppmuntran!”
Kontakta oss

Har du en fråga som gäller projektet Problemlösarna? Skicka ett mail till oss.

Skriv din sökning och tryck på enter